Fundaţia E31


Fundatia E31 pentru viitor!

Proiectul „Educatie pentru succes“, derulat de Asociatia „E31 pentru Viitor“, se adreseaza copiilor din centrele de plasament si de zi din Cluj-Napoca si are ca scop dezvoltarea personala si profesionala a acestora.
Proiectul va cuprinde diverse activitati, training-uri, jocuri pe dezvoltare persoanala, toate acestea fiind sustinute de traineri si consilieri de dezvoltare personala si se va desfasura pe parcursul unui an, pentru început doar în Cluj-Napoca, urmînd ca ulterior sa se extinda la nivel national.

Învatati sa aiba încredere în ei

„Educatie pentru succes“ îsi propune sa ajute copiii defavorizati sa îsi identifice propriile abilitati si, totodata, sa si le dezvolte; sa dobîndeasca comportamente si aptitudini adecvate; sa îsi dezvolte abilitatile de comunicare, respectiv sa îsi cultive inteligenta emotionala.
„Situatia nefavorabila în care copiii din centrele de plasament se afla i-a adus la o stima de sine scazuta, o lipsa de încredere în abilitatiile si calitatiile lor, la care se adauga lipsa unei dorinte de a-si exploata la maxim potentialul pe care îl au si care îi poate conduce la o viata de succes. Consideram ca prin instalarea unei biblioteci cu carti axate pe dezvoltare personala si profesionala, scrise de oameni de succes, dar si prin activitatiile, training-urile si taberele de dezvoltare personala pe care le vom organiza vom reusi sa îi facem sa constientizeze cît de mult valoreaza fiecare si ce putere detin pentru a face o schimbare benefica în propria viata“, au explicat organizatorii proiectului.
Membrii „Asociatiei E31 pentru Viitor!“ au o experienta de peste 2 ani de zile în dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor, o tema care nu este abordata în învatamîntul scolar.

Sursa: Monitorul de Cluj 18.11.2010

Mai jos este Prima aparitie in media la stirile de seara TVR

In continuare un alt articol publicat pe data de 19.11 2010 in Monitorul de Cluj

Copiii din centrele de plasament isi cistiga respectul de sine prin carti

AUTOR: GABRIELA DRAGOTA

http://www.monitorulcj.ro/cms/site/m_cj/news/copiii_din_centrele_de_plasament_isi_cistiga_respectul_de_sine_prin_carti_94743.html

Un alt articol pe aceeasi tema din ziarul independent Faclia

http://www.ziarulfaclia.ro/-8220-Educaţie-pentru-succes-8221-pentru-copii-din-centrele-de-plasament+47587

25 de gânduri despre „Fundaţia E31

    1. Nu se stie sigur cat va dura reforma, dar din ceea ce scrie prin ziare, se pare ca va dura 6 luni iar prima data probabila ar fi martie 2012

      1. Eu sunt din Ramnicu Valcea si asi fi vrut sa vorbesc cu cineva din Valcea pentru ca am luat legatura cu alti membri din alte judete si fiecare mi-a spus versiunea lui si nu sunt prea sigur de cum se realizeaza cele doua contracte 😦
        Am citit si am urmarit cam tot ce se putea dar tot mai am unele nelamuriri. Multumesc .

      2. O sa apara pe salveclub.ro de la 1 decembrie numerele de la fiecare coordonator de judet. Acum eu nu va pot spune unul anume, toti sunt buni! verificati cand au prezentare in valcea si alegeti singur

  1. pt inscrieri in toate judetele si pt obtinerea actelor necesare sunati la 0740053276 sau lasati mesaj la giurgiu1971@yahoo.com,veti primi documentele necesare in cel mai scurt timp,si actualizate nu mai folositi documentele vechi,doar pe cele cu cod zona din 2 casute,cel valabil din 1.11.2011 final

  2. Ca sa va inscrieti in Salve Club apelati la persoana care v-a recomandat prima data sa lucrati cu noi. Daca aceasta persoana nu este Agent Salve Club sau dintr-un anumit motiv nu se poate sau nu se vrea sa lucrati impreuna, atunci va primim cu caldura in echipa noastra nationala, unde veti primi toata consilierea si suportul de care aveti nevoie ca sa va lansati cu forta in aceasta activitate.

    Apelati la orice ora telefon 0745 156 774 Mariana Dragomir,
    pe Skype: florian.burcea sau pe Yahoo Mail si Messenger: florianmed
    Cand ne apelati pe Skype sau Y Mess specificati: „pentru Salve”
    Primiti detaliat, pas cu pas, ceea ce trebuie sa faceti ca sa mearga totul „struna”!

    1. ce aveti de spus despre Ordinul nr. 15/2010 privind
      pentru punerea în aplicare a Normelor privind autorizarea brokerilor de asigurare şi/sau de reasigurare, precum şi condiţiile de menţinere a acesteia.
      Acolo printre altele se spune si asta
      Art. 15. – (1) Sunt practici interzise în activitatea de intermediere a brokerilor de asigurare şi/sau de reasigurare:
      a) oferirea, negocierea ori intermedierea de produse de asigurare prin procedee piramidale sau prin practicarea procedeului denumit „bulgăre de zăpadă” sau orice alte procedee similare;
      b) condiţionarea participării unei persoane la cursuri de instruire/seminare de specialitate de încheierea de asigurări, în nume propriu ori pentru alţi membri ai familiei;
      c) faptul de a propune unei persoane să colecteze adeziuni sau să se înscrie pe o listă, făcând-o să spere câştiguri financiare rezultate din creşterea numărului de persoane recrutate sau înscrise.
      (2) În activitatea brokerilor de asigurare şi/sau reasigurare este interzisă intermedierea prin reţele (multilevel marketing) a produselor de asigurare de viaţă/sănătate.

      1. 1. Compania Salve Club SRL nu lucreaza pe sistem Multi Level Marketing! Nu avem nivele sau diferente de nivel!

        Nu lucram in asigurari prin Salve Club, suntem firma de instruire si avem seminarii de dezvoltare personala si profesionala

        2. Acest ordin nu se refera la noi, nefiind MLM sau firma de asigurari sau broker!

      2. cum sa nu fie salve club organizata in sistem MLM? tocmai asta s-a spus si la seminarul la care am participat. iar faptul ca se fac „echipe” pe nivele de recompensare, nu este MLM? domnule Donca, eu cred ca conteaza mult banii, dar problema este si oamenii care sunt inscrisi in clubul salve. am vazut niste aberatii spuse de unii de ma durea capul(ex: unul zicea ca se vor desfiinta spitalele de stat si vor fi doar private, altul deja anunta reforma si chiar comisioanele ce le primesc). eu cred ca sunteti inteligent astfel incat sa nu incalcati legea, dar oamenii pe care ii „manageriati” ar trebui controlati mai mult.

  3. De ce printre documentele puse la dispozitie la Siteul SALVEclub lipsesc articolele cuprinse intre 167-176 din PROIECTUL DE LEGE PRIVIND ORGANIZAREA SI FUNCTIONAREA SISTEMULUI DE SANATATE DIN ROMANIA
    ce se refera la
    Atributiile si drepturile asiguratorilor de sanatate sunt urmatoarele:
    (1) Sa incheie in mod nediscriminatoriu contracte de asigurari sociale de sanatate cu asiguratii din sistemul de asigurari sociale de sanatate din Romania; asiguratorii nu au dreptul sa rezilieze contractele de asigurari sociale de sanatate incheiate cu asiguratii. Intermedierea incheierii contractelor de asigurari sociale de sanatate se poate face prin intermediari inregistrati la sau autorizati de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, in conformitate cu normele emise in aplicarea legii 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
    Cine doreste detalii poate lua intreg continutul de pe net.
    In urma acestor intrebari va rog sa raspundeti cat de legal este ceea ce faceti dvs.

    1. Eu asa am primit proeictul de lege, asa l-am pus mai departe pe site… probabil ca saptamana viitoare o sa pun o varianta mai noua, de 120 de pagini in care va aparea si aceste lipsuri.

      Referitor la cat de legal lucram am sa va raspund ca 100% legal

      Acum eu nu am pretentia ca toata Romania sa inteleaga ce facem noi si care este strategia noastra. NICI IN 2007 NU S-A INTELES dar am fost considerati dupa reforma Brokerul Anului… banuiesc ca nu degeaba.

      Eu nu sunt aici sa va conving daca ce facem noi e legal sau nu, aceasta e strategia noastra, daca nu va convine lucrati prin cine considerati.

      Sunt ORGANE DE CONTROL care stabilesc cat de legal lucram, iar noi fata de acestia raspundem.

      Daca se va face prin CSA, vom fi pregatiti! Deocamdata asteptam LEGEA FINALA si mai ales NORMELE DE APLICARE! ACeste proiecte de lege se pare ca se schimba saptamanal!

      Va doresc succes si spoor!

  4. care sunt „roadele” proiectului „educatie pentru succes” si de ce nu veniti si in constanta ?

  5. Seminariile in Sibiu se tin la RESTAURANT ZINGARA str dorobantilor 8 sau prin spate nr 22 de
    GIURGIU ADRIAN OCTAVIAN 0740053276
    luni:19.00-21.00
    marti:19.00-21.00
    miercuri:16.00-18.00 si 19.00-21.00
    joi:19.00-21.00
    vineri:19.00-21.00
    sambata:09.00-11.00 si 19.00-21.00
    duminica:09.00-11.00 si 19.00-21.00

    vad ca pe site nu mai apare
    am obtinut sala toata saptamana
    va multumesc

  6. Cuvintele sunt de prisos, faptele sunt cele mai importante pentru ca sunt singurele care reglementeaza rezolvarea tuturor problemelor.Asa ca la toate problemele enuntate in sufletul fiecaruia intreprindeti fapte bune veti primi si rezolvari bune,iar daca intreprindeti fapte rele si rezolvarile problemelor sunt rele. ADICA DACA SUNTETI LA O CUMPANA DE DRUM ALEGETI CALEA DREAPTA VETI AVEA TOATE REALIZARILE VIETII , DACA ALEGETI CALEA PIERZARII VETI PRIMI TOATE LUCRURILE NEGATIVE ALE EXISTENTEI.Acestea sunt liberul arbitru care il ofera DUMNEZEU omului pentru a fi vrednic de AL urma.Faptele apostolilor au fost vazute de oameni atunci cand lumea a cazut in deznadejde cand LUMEA A VAZUT CA FALSII PROPOVADUITORI LE-AU OFERIT ILUZII.Atunci cand vine vremea sa intri in legalitate si nu o poti face (JUDECATA DREAPTA A LUI DUMNEZEU) CSA sa nu acrediteze activitatea acestui club, omul MEMBRUL sa nu poata face reforma va urma o cale a sufletului.AVETI FIECARE ACUM ACEASTA CALE SA ALEGETI CE VRETI SA CULEGETI:linistea sufleteasca, sa aveti o existenta sau o viata, TIMPUL IROSIT ESTE EXISTENTA iar TIMPUL FOLOSIT CU FOLOS ESTE VIATA!.Cu cat mai clara este decizia si prin aceasta cu cat mai stabila atitudinea, cu atat mai curand ricoseaza indoielile.Dumnezeu sa va lumineze inima pentru o viata curata! Nasterea DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS sa va aduca lumina in suflet!LA MULTI ANI!

  7. Buna ziua,avand in vedere ca timpul se scurge foarte repede,si in 20 este ultima zi de inscriere,profitati de ocazie,si haideti sa dezbatem produsul nostru,deoarece este nevoie mare de noi acum pt a face ca acel card sa aibe valoare mare,cei care au cunostinte in domeniul sanitar sunt asteptati,care stau aproape de unitati sanitare de orice tip,pt a le oferi colaborare cu peste 100.000 de potentiali colaboratori,clienti,va astept pe toti din SIBIU la restaurantul Zingara,str dorobantilor nr 8 in fiecare miercuri de la ora 16.00 ,sau in fiecare zi pt depunere de contracte pe str verzariei nr 14a GIURGIU ADRIAN OCTAVIAN- 0740053276

Lasă un comentariu